Van der Plas & Zoon

Aannemer grondwerken, afbraakwerken
en loonwerken in land- en tuinbouw

Van der Plas & Zoon levert snel en efficiënt werk

Over Van der Plas & Zoon bvba

Geschiedenis

Van der Plas & Zoon werd in 1976 opgericht in Buggenhout door Albreric Van der Plas als een eenmanszaak. Albreric plaatste toen vooral droogzuigingen voor het graven van kelders en deed putboringen om water op te pompen.

De zaken gingen goed en na enkele jaren kocht Albreric Van der Plas een eigen kraan om zelf kelders te kunnen graven. Op die manier kon hij zich ook steeds meer richten op grondwerken. Die evolutie zette zich door en de overschakeling naar grond- en afbraakwerken was een feit.

Van Der Plas en Zoon
Van Der Plas en Zoon Lebbeke
Twee helpende zonen

Zoon Bart hielp al van kleins aan af mee met Albreric. Toen hij in 2000 afstudeerde, kwam hij meteen in de zaak als zelfstandige helper. Zo groeide de zaak in 2007 verder uit tot een bvba. In 2009 stapte ook zoon Sven mee in de zaak.

Het drietal voert alle werken zelf uit. Dat betekent de toewijding van een familiebedrijf, geen extra loonkost die uw factuur verzwaart, een onmiddellijk aanspreekpunt op elk moment, en steeds de volle controle over de werken.

Wij werken samen met aannemers voor rioleringswerken en transport van grond en andere producten. Voor afbraakwerken werken we met particulieren (kleine werken) en bedrijven (grotere werken).

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Voor grondwerken, afbraakwerken en loonwerken in land- en tuinbouw in regio Dendermonde, Malderen, Londerzeel, Merchtem, Lebbeke, Buggenhout of elders in België: Van der Plas & Zoon